لغو پیش بارگیری

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S24 Ultra دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت – ویتنام

ویژگی‌ها
رنگخاکستری, مشکی
نوع گوشی موبایلسیستم عامل اندروید
دسته ‌بندیپرچم‌دار
ابعاد۸.۶×۷۹×۱۶۲.۳ میلی‌متر
وزن۲۳۳ گرم
قابلیت‌های مقاومتیمقاوم در برابر نفوذ آب
تعداد سیم کارتدو عدد
نوع سیم کارتسایز نانو (۸.۸ × ۱۲.۳ میلی‌متر)
فناوری صفحه‌ نمایشDynamic LTPO AMOLED ۲X
مشاهده همه ویژگی‌ها
فروشنده
ترب کالا
ضمانت اصالت
7 روز گارانتی بازگشت وجه

موجود در انبار

ارسال توسط فروشگاه اینترنتی ترب کالا

برای قیمت تماس بگیرید

- +
شناسه محصول:

توضیحات

بررسی گوشی S24 Ultra سامسونگ

گلکسی S24 Ultra پرچمدار جدید سامسونگ در سال 2024 محسوب میشه که با هوش مصنوعی Galaxy AI، یه تحول عظیم توی بازار موبایل راه انداخته. اس 24 اولترا سامسونگ با پردازنده اسنپ دراگون 8 نسل سه و به کارگیری گسترده هوش مصنوعی در همه بخش‌ها از جمله دوربین، می‌خواد نشون بده که هنوز هم بهترین تولیدکننده پرچمدارهای اندرویدیه. در این مقاله قصد داریم به بررسی اس 24 اولترا بپردازیم و ببینیم در مقایسه با رقبا چقدر می‌تونه موفق ظاهر بشه. پس اگه کنجکاو هستید و می‌خواید درباره یکی از بهترین پرچمداران بازار اطلاعات بیشتری بدست بیارید با بررسی S24 Ultra سامسونگ ((ترب کالا )) همراه باشین.

طراحی و کیفیت ساخت

همون اول بریم سراغ طراحی و کیفیت ساخت این گوشی؛ جایی که سامسونگ به تقلید از اپل برای پرچمدارش از بدنه و فریم تیتانیومی استفاده کرده. اپل برای اولین بار در سری گوشی آیفون ۱۵ از متریال تیتانیوم استفاده کرد و سامسونگ بلافاصله دست به کار شد و با کمی تغییرات بدنه تیتانیومی رو در گوشی پرچمدار خودش به کار برد.

طراحی و کیفیت ساخت اس 24 اولترا

البته S24 Ultra یه مقدار تغییرات جزئی هم در این بخش داره؛ این گوشی کم و بیش از طراحی پرچمدار سال قبل سامسونگ یعنی گوشی S23 Ultra بهره می‌بره. قاب پشتی گوشی یه رنگ مات جذاب داره که در هفت رنگ تولید شده:

  • Titanium Black (مشکی تیتانیومی)
  • Titanium Gray (خاکستری تیتانیومی)
  • Titanium Violet (بنفش تیتانیومی)
  • Titanium Yellow (زرد تیتانیومی)
  • Titanium Blue (آبی تیتانیومی)
  • Titanium Green (سبز تیتانیومی)
  • Titanium Orange (نارنجی تیتانیومی)

اگه دقت کنین می‌بینین که رنگ مشکی تیتانیومی این گوشی از نظر ظاهری شباهت بالایی به پرچمدارهای جدید سری آیفون ۱۵ داره.

 

کیفیت بدنه

نکته عجیب در مورد اس ۲۴ اولترا اینه که با اینکه بدنه‌ش تیتانیومی شده ولی این مسئله هیچ تاثیری در کم شدن وزن گوشی نذاشته. در گوشی iPhone 15 Pro Max به نسبت آیفون ۱۴ کاهش وزن رو قشنگ میتونستیم حس کنیم، ولی پرچمدار جدید سامسونگ نهایتا 2 گرم سبک‌تر شده که در مقایسه با نسل قبلی اصلا احساس نمیشه. خبر بد هم اینکه بدنه تیتانیومی این گوشی مثل آیفون ۱۵ به راحتی خش میفته؛ یعنی حتی با استفاده‌های معمول، اگه گوشی قاب نداشته باشه احتمال اینکه روی بدنه و حتی نمایشگر خش بیفته خیلی زیاده. پس حتما حواستون به مراقبت از گوشی باشه و از یه گلس باکیفیت و قاب محافظ استفاده کنین.

 

پنل جلوی گوشی

در پنل جلویی باز هم یه اتفاق هیجان انگیز افتاده؛ سامسونگ دیگه قید نمایشگرهای خمیده رو زده و سراغ نمایشگر تخت رفته و از این نظر هم شباهت‌هایی به آیفون و نمایشگر تختش پیدا کرده. به نظر میاد سامسونگ همه چرخاشو زد، نمایشگرهای خمیده ساخت و آخر سر برگشت سراغ نمایشگرهای تخت که کار درستی هم به نظر می‌رسه. این نمایشگر حاشیه‌های فوق العاده منظمی داره و حاشیه‌های بغل و بالا و پایین گوشی یکسان هستن.

 

طراحی اطراف بدنه

کناره‌های درب پشتی و سمت چپ و راست فریم انحنای جزئی دیده میشه که علاوه بر زیباتر شدن ظاهر گوشی باعث خوش دست تر شدن گوشی شده و در استفاده های طولانی هم دستتون رو کمتر خسته می‌کنه. از اون طرف بخش بالا و پایین فریم مثل سال قبل حالت تخت خودش رو حفظ کرده.
در قسمت پایین فریم درگاه تایپ سی، اسپیکر، میکروفون، خشاب سیم کارت و درگاه قلم گوشی رو داریم؛ قلمی که در این گوشی قرار داده شده از نسل قبل هم بوده و یه جورایی میراث سری نوت خدا بیامرز رو به دوش میکشه. سمت راست گوشی دکمه پاور و کم و زیاد کردن صدا و بالای گوشی دو تا میکروفن داریم. اما سمت چپ گوشی کویره و خبری از المان خاصی در این قسمت نیست.

 

طراحی دوربین‌های گوشی

در چیدمان دوربین‌های پشتی مثل مدل‌های سال قبل جزیره‌ای وجود نداره؛ مجموعه دوربین‌های گوشی و فلش با یه بیرون زدگی خیلی معقول روی پنل پشتی جا خوش کردن. کیفیت ساخت فوق‌العاده خفن و اعجاب انگیزی داره که حس استفاده از یه گوشی پریمیوم رو بهتون میده. دوربین سلفی گوشی در پانچ هول (Punch Hole) بالای نمایشگر جا داده شده که با توجه به اندازه کوچیکش کیفیت بالایی داره.

 

استاندارد محفاظتی

نگاه کردن به سامسونگ مثل نگاه کردن به کهکشان میمونه و بی نهایت جذاب و لذت بخشه؛ بیخود نیست که سامسونگ از همون اول با گلکسی کارشو شروع کرد. گوشی Galaxy S24 Ultra گواهی حفاظتی مقاومت در برابر آب IP68 داره و میتونین گوشی رو برای 30 دقیقه در آبی با عمق 1.5 متر بندازید بدون اینکه مشکلی براش پیش بیاد.

در مجموع با بررسی گوشی S24 Ultra می‌بینیم که طراحیش به نسبت نسل قبل پیشرفت زیادی کرده و میتونین حس کنین یه پرچمدار واقعی دستتونه و به نظرم هیچ گوشی پرچمداری از برندهای دیگه روی دستش نخواهد اومد.

 

صفحه نمایش

بخش بعدی مربوط به صفحه نمایش 6.8 اینچی این گوشیه؛ جایی که توی پرچمدار جدید سامسونگ یه نمایشگر Dynamic LTPO AMOLED 2X داریم. این صفحه رزولوشن فوق العاده بالای ۱۴۴۰ × ۳۱۲۰ پیکسل داره و کیفیت عالی و روشنایی ۲۶۰۰ نیتی بهتون میده که در مقایسه با نسل قبل افزایش پیدا کرده. از همه اینها خفن‌تر اینه که لایه محافظ گوریلاگلسی که روی این گوشی استفاده شده رفله و انعکاس کمتری به نسبت پرچمدار نسل قبلی و هر گوشی دیگه‌ای داره.

بررسی صفحه نمایش S24 Ultra

همین انعکاس کم به اضافه روشنایی اعجاب انگیز، باعث میشه که زیر نور مستقیم آفتاب که سهله، وسط کوره هم که بشینین همچنان نمایشگرتون شفاف و براق باشه و کنتراست بالایی بهتون بده. حاشیه‌های گوشی هم خیلی کمتر شده و حالا بیشتر از ۸۸ درصد پنل جلویی رو نمایشگر در بر گرفته و بعیده بتونید از این بهتر پیدا کنین.

 

حسگر اثر انگشت

بخش بعدی حسگر اثر انگشت پرچمدار جدید سامسونگ هست که زیر نمایشگر گوشی قرار گرفته و عملکرد فوق العاده سریع و قابل قبولی رو از خودش نشون میده. باید گفت که در مقایسه با نسل‌های قبلی حسگر اثر انگشت سریع شده و واقعا میتونین این تغییر و بهتر شدن رو حس کنین. الان چهار پنج ماهی میشه که کمپانی ها دارن حسگرهای اولتراسونیک باحالی روی پرچمدارهاشون میذارن که فوق العاده حس خوبی داره.

حالا که نمایشگر گوشی تخت شده گلس محافظ راحت روش میچسبه و دیگه نصب گلس یک چالش سخت و یه وقتایی غیرممکن محسوب نمیشه؛ چون معمولا وقتی بخواید روی گوشی های خمیده گلس بچسبونید باید از چسب استفاده کنید. این باعث میشد بعضی وقت ها اسکن اثر انگشت درست کار نکنه و مجبور بودین یه گلسی بخرین که اسکنر اثر انگشتش سوراخ باشه.

گوشی S24 Ultra یه موتور هپتیک هم داره که میتونم بگم تقریبا تایپ کردن با هیچ گوشی‌ای به اندازه S24 اولترا لذت بخش نیست.

 

باتری و شارژدهی

در بخش بعدی سراغ باتری گوشی S24 Ultra میریم؛ جایی که یه باتری حجیم با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت داریم. ولی سامسونگ انگار تازه فهمیده چجوری پردازنده و عملکرد رو بهینه کنه و حالا باتری پرچمدار جدیدش شارژدهی خفنی داره و تقریبا 10 تا 11 ساعت اسکرین تایم در روز بهتون میده. این یعنی اگه ساعت 10 صبح از خواب بیدار شی و کل روز هم گوشی دستت باشه، اس 24 اولترا می‌تونه تا 8 شب شارژدهی داشته باشه.

تو پروسه بررسی S24 Ultra دیدیم که این گوشی حداقل 7 تا 8 ساعت اسکرین تایم میده که شارژدهیش به نظر من از آیفون 15 پرومکس هم بهتره. برخلاف پارسال که پرچمدار آیفون نماینده پرچمدار سامسونگ رو توی باتری میبرد، امسال سامسونگ مصرف باتری S24 Ultra رو بهینه کرده و کاملا در این بخش موفق‌تر ظاهر شده.
در باکس گوشی خبری از شارژر نیست و آداپتور 45 واتی S24 Ultra رو باید جداگانه تهیه کنید؛ آداپتور شارژ سریع این گوشی به قابلیت سوپر فست شارژ سامسونگ مجهزه و در مدت یک ساعت و 10 دقیقه شارژ باتری رو از 10 درصد به 100 درصد می‌رسونه. معمولا باتری‌ها تا 60 الی 70 درصد رو خیلی سریع و خوب پر می‌کنن، ولی آخراش خیلی طول میکشه و باید یکم صبور باشین! در مجموع عملکرد باتری فوق العاده است و در مقایسه با نسل قبل خیلی بهتر شده. پس برای جمع بندی بخش بررسی باتری اس 24 اولترا میشه گفت:

  • تو بخش شارژدهی، شاهد یکی از بهترین عملکردهای شارژدهی در گوشی های پرچمدار هستیم.
  • تو بخش سرعت شارژ، نبود آداپتور یه امتیاز منفی بزرگه و سرعت شارژ هم خوبه ولی بهترین نیست.

در واقع میشه گفت که اس 24 اولترا می‌تونست تو این قسمت بهتر عمل کنه اما همچنان امتیاز قابل قبولی می‌گیره.

 

عملکرد دوربین

حالا بریم سراغ دوربین های پرچمدار جذاب سامسونگ. تو گوشی اس 24 اولترا ما 5 تا لنز دوربین داریم که از قرار زیرند:

  • دوربین اصلی: سنسور لنز اصلی 200 مگاپیکسلی واید
  • دوربین اولترا واید: سنسور 12 مگاپیکسلی
  • دوربین تله فوتو: سنسور 10 مگاپیکسلی با زوم اپتیکال 3 برابری
  • دوربین پریسکوپ تله فوتو: سنسور 50 مگاپیکسلی با زوم اپتیکال 5 برابر
  • دوربین سلفی: سنسور 12 مگاپیکسلی

بررسی دوربین‌های پشت گوشی و دوربین جلو نشون میده که ترکیب لنزهای اس 24 اولترا نسبت به نسل قبلی عوض شده؛ توی این گوشی پرچمدار به جای یه لنز 10 مگاپیکسلی زوم 10 برابری، از یه دونه سنسور 50 مگاپیکسلی زوم 5 برابری استفاده شده.

 

قابلیت های اپلیکیشن دوربین

علاوه بر بهبود کیفیت کلی دوربین‌ها، اپلیکیشن دوربین گوشی هم اعجاب انگیزه؛ سرعت فوکوس اتوماتیک دوربین و شاترش فوق العاده بیشتر شده و اصلا لگ نداره. این شاتر خیلی سریع و بهینه شده و رابط کاربری دوربین هم مرتب‌تره و دسترسی به قابلیت‌ها آسون و بدون دردسر انجام میشه.

با این برنامه میتونین رزولوشن و فریم ریت ویدیو رو عوض کنین و همه چیز خیلی راحت در اختیارتون قرار داره. به طوری که میشه گفت بهینه‌تر شدن دوربین پرچمدار سامسونگ به خاطر اپلیکیشن دوربینشه. اما در حالت کلی عکس هایی هم که میگیره نسبت به نسل قبل بهتر هستن.

قابلیت های اپلیکیشن دوربین S24 Ultra

چند تا نکته رو باید در این بخش بگیم. دستکاری و ادیت‌های نرم افزاری‌ای که اپلیکیشن ایجاد میکنه، اکسپوژر و کنتراستی که بالا میبره و رنگ‌هایی که روشن تر میشن، در ذات و DNA تمامی گوشی های سامسونگ وجود داره و میتونین این رو به وضوح در گوشی S24 Ultra هم ببینین.

فقط حواستون باشه یه دونه حالت داره که خودش به صورت پیشفرض فعاله و پیشنهاد میکنم که اونو غیرفعال کنین؛ اونم قابلیت Auto Macro هستش که بین دوربین اصلی و ماکرو سوییچ میکنه. اما چرا میگیم این گزینه رو غیر فعالش کنین؟ چون بعضی مواقع، وقتی میخواین از چیزی مثل غذا یا یه سوژه مثل گلدون عکس بگیرین خودش یهو سوییچ میشه روی ماکرو و عکستون رو خراب میکنه.

سامسونگ می‌خواهد گوگل را در بازی خود گوگل شکست دهد!

دو مورد از کاربردی‌ترین قابلیت‌های AI سامسونگ، Instant Slow-mo و Generative Edit در اپلیکیشن Gallery هستند. همان‌طور که از نام قابلیت نخست برمی‌آید، می‌توان با آن هر ویدیویی را به اسلوموشن تبدیل کرد، کافی است تا در لحظه‌ی دلخواه از ویدیو، انگشتتان را روی صفحه نگه دارید تا AI فریم‌های ساختگی را به ویدیو اضافه کند و تمام! به‌لطف قابلیت Instant Slow-mo حتی می‌توان ویدیوهای 4K را نیز به اسلوموشن تبدیل کرد.

گوشی‌های سامسونگ با استفاده از مولد تصویر Imagen 2 گوگل، ویرایش عکس‌ها را نیز آسان‌تر کرده‌اند. با Generative Edit می‌توان سوژه‌های داخل عکس‌ها را حذف کرد و ابعادشان را تغییر داد؛ حتی می‌توان نخ‌وسوزن را به AI سپرد تا عکس‌ها را با خلاقیت خود ویرایش کند. می‌توان قاب‌بندی عکس‌ها را تغییر داد تا AI جاهای خالی را پُر کند.

مشابه قابلیت Generative Edit را در گوشی‌های پیکسل نیز داریم؛ اما یکی از برتری‌های راهکار سامسونگ این است که می‌توان تمام تغییرات مدنظر را انجام داد و در نهایت آن‌ها را اِعمال کرد؛ بدین‌ترتیب به‌جای آنکه مدام در انتظار پیاده‌سازی هر تغییر بمانیم، صرفا باید یک‌بار آیکون Generate را لمس کنیم. سامسونگ می‌گوید حین اجرای Generate Edit، هیچ‌یک از اطلاعات کاربر را در سرورهایش ذخیره نمی‌کند.

ویرایش عکس با هوش مصنوعی اس ۲۴ اولترا ۱
ویرایش عکس با هوش مصنوعی اس ۲۴ اولترا ۲
ویرایش عکس با هوش مصنوعی اس ۲۴ اولترا ۳

قابلیت Circle to Search یکی دیگر از قابلیت‌های جذاب و کاربردی گلکسی S24 است که از موتور جست‌وجوی گوگل قدرت می‌گیرد و البته به‌‌ گوشی‌های پیکسل نیز اضافه اضافه می‌شود. با Circle to Search صرفا با نگه‌داشتن آیکون هوم (یا میانه‌ی لبه‌ی پایینی گوشی در حالت استفاده از Gesture Navigation) و کشیدن دایره‌ای دور سوژه‌ی موردنظر با انگشت یا قلم S Pen، آن را خیلی سریع با گوگل جست‌وجو کنید. سوژه می‌تواند تصویری از دشت و صحرا باشد یا ظرف خالی قهوه‌ی جیکوبز!

قابلیت Circle to Search اس ۲۴ اولترا ۱
قابلیت Circle to Search اس ۲۴ اولترا ۲
قابلیت Circle to Search اس ۲۴ اولترا ۳

Note Assist قابلیت بسیار سودمند و کارراه‌انداز دیگری است که با اپلیکیشن Note در دسترس‌تان قرار می‌گیرد. هوش مصنوعی اپلیکیشن Note می‌تواند نوشته‌های طولانی و نامنظم‌تان را به‌سرعت بخواند، خلاصه کند یا این متن‌ها را با تیترها و بولت‌پوینت‌ها، به‌شکل زیبایی قالب‌بندی کند تا در جلسه‌های کاری حرفه‌ای‌تر به‌نظر برسید. Note Assist از زبان‌هایی مثل انگلیسی، آلمانی و اسپانیایی پشتیبانی می‌کند و فعلا از زبان فارسی خبری نیست.

قابلیت Note Assist اس ۲۴ اولترا ۱
قابلیت Note Assist اس ۲۴ اولترا ۲
قابلیت Note Assist اس ۲۴ اولترا ۳

قابلیت کاربردی دیگر Chat Assist است که با کیبورد سامسونگ و در پیام‌رسان این شرکت در دسترس‌تان قرار می‌گیرد. Chat Assist گرامر نوشته‌هایتان را اصلاح می‌کند یا لحن‌های متفاوتی را برای هر نوشته پیشنهاد می‌دهد تا مثلا برای گفت‌وگوهای رسمی یا روزمره مناسب باشد.

قابلیت Chat Assist گلکسی اس ۲۴ اولترا

سامسونگ قابلیت سودمندی را به اپلیکیشن تماس گلکسی S24 اضافه کرده است که متأسفانه به‌خاطر محدودیت‌های رجیستری نتوانستیم امتحانش کنیم. کره‌ای‌ها می‌گویند گوشی‌های جدیدشان بدون اینکه به اینترنت نیازی داشته باشند، می‌توانند در مکالمات‌تان با افراد خارجی، صداهای دو طرف را ترجمه کنند تا بدین ترتیب طرف دیگر تماس، صحبت‌های ترجمه‌شده را بشنود، حتی می‌توان در تنظیمات گوشی، صدای طرف مقابل را قطع کرد تا صرفا صدای ترجمه‌شده را شنید.

گلکسی AI؛ ایده جذابی که به‌خوبی پیاده شده؛ اما تا ایدئال‌شدن فاصله دارد

گلکسی S24 در زمان عرضه از ۱۳ زبان برای قابلیت ترجمه‌ی هم‌زمان مکالمات پشتیبانی می‌کند که زبان فارسی جزو آن‌ها نیست؛ اما براساس گفت‌وگوی زومیت با سامسونگ، ظاهرا پشتیبانی از زبان فارسی در دستور کار قرار کره‌ای‌ها قرار دارد. نکته‌ی منفی درباره‌ی قابلیت ترجمه‌ی مکالمات، محدود بودنش به اپلیکیشن تلفن خود سامسونگ است؛ پس نمی‌توان در تماس واتس‌اپ از آن استفاده کرد.

دوربین اصلی

عکس‌های گرفته شده با دوربین اصلی واقعا داینامیک رنج خوبی دارن، کنتراستشون اوکیه و روشنایی فوق العاده بالایی دارن. تقریبا میشه گفت که هر چی از یه گوشی پرچمدار توقع دارین S24 Ultra برآورد‌اش می‌کنه. فقط یه نکته‌ای که هست اینه که به نسبت نسل قبلیش تغییر خیلی عجیب و غریبی حس نمیکنین. حتی شاید بشه گفت S23 Ultra در یه سری موقعیت‌ها بهتر عکس میگیره!

 

دوربین اولترا واید

سنسور اولترا واید کارش رو به خوبی انجام میده؛ فقط در گوشه‌ها و لبه‌های تصویر یه مقدار اعوجاج و به هم ریختگی به وجود میاره و به غیر از اون از پس وظیفه خودش به خوبی بر میاد. کیفیت تصویربرداری با دوربین اولترا واید در نور معمولی اتاق مناسبه و عکس‌های خوبی رو براتون ثبت میکنه؛ اما از اون طرف زیر نور شدید خورشید و در محیط باز ممکنه یه کم نویز روی عکس بیفته که خب طبیعیه و به نظرم این دوربین نسبت به مدل سال قبل یه مقدار عملکردش بهتر هم شده.

دوربین اولترا واید
تصویر ثبت شده با دوربین اولترا واید S24 Ultra در نور روز

 

دوربین تله فوتو

S24 Ultra الان دیگه یه زوم 5 برابری داره و این یعنی یک تقلید دیگه از کمپانی اپل و آیفون‌هاش. این زوم به خاطر بزرگتر بودن سایز پیکسل‌هاش و به لطف سنسور جدید با کیفیت 50 مگاپیکسلی، به غایت کیفیت بهتری نسبت به زوم 10 برابری نسل قبلی خودش ارائه میده.
عکس هایی که به صورت تله فوتو میگیرین فوق العاده باکیفیت و خوب ثبت میشن؛ حتی کراپ دو برابری از سنسور 5x این گوشی از 10x مدل پارسال بهتره؛ چرا؟ چون سایز سنسور بزرگتر شده! در حقیقت سامسونگ به تبعیت از آیفون، یه کراپ از وسط سنسور قبلی بهتون میده که واقعا کراپ‌های خوبی از آب درمیان و همه این‌ها در نهایت منجر به بهبود کیفیت تصاویر زوم شده.

گالری عکس‌های گلکسی S24 اولترا

چراغی در تاریکی خیابان جردن
تصویری از تاریکی یک کوچه در جردن
نمای ساختمانی در ارمغان شرقی
برج در حال احداث در خیابان جردن
گیاهی در دفتر زومیت
ساختمان آجرنما و شیروانی در جردن
سلفی اعضای تیم زومیت
برجی در خیابان جردن
چراغ یک خانه در خیابان جردن
گربه‌ای در خیابان جردن
کوچه در خیابان جردن
گیاهی از نمای نزدیک
نمای برجی از نمای نزدیک
گلی از نمای نزدیک
دیوارنگاشته در خیابان جردن

قابلیت های موتور پرو ویژوال

سامسونگ یه پرو ویژوال هم روی این گوشی گذاشته؛ Pro visual یه موتور پردازش تصویره که کیفیت عکس‌ها رو تا حدی اصلاح می کنه. این قابلیت با کمک هوش مصنوعی گوشی و پردازش‌های نرم‌افزاری لازمی که روی عکس انجام میده، نویز ها رو کم میکنه و در نهایت عکس های با کیفیت تری رو به عنوان خروجی بهتون میده.

 

عملکرد دوربین ها در شب

عکاسی در نور کم مخصوصا با حالت نایت مود فوق العاده است؛ تمام لنزهای گوشی در Night Mode عکس‌های با نویز کمتر و کنتراست بالاتر بهتون میدن که بدون ایجاد نویز سایه‌ها رو کامل در میارن. البته یه نکته‌ای وجود داره و اونم اینه که گاهی موقع عکس گرفتن می‌بینین که آسمون دیگه آسمون شب نیست؛ یعنی یه سری منبع نوری که تو آسمون هست رو انقدر روشن میکنه که آسمون اونقدرا تاریک به نظر نمی‌رسه. این اتفاق در گوشی‌های آیفون کمتر میفته.

عملکرد دوربین های اس 24 اولترا در شب
تصویر ثبت شده با دوربین اصلی S24 Ultra در شب

در مورد فیلمبرداری هم باید بگیم که عملکرد استابلایزر فوق العادست؛ این لرزشگیر میتونه تا دو برابر تحرک بیشتری نسبت به نسل قبل داشته باشه و ویدیوهای فوق‌العاده نرم‌تر و با نویز کمتری رو براتون ثبت کنه. اون ادیت‌هایی که سامسونگ روی ویدیوهاش میزد و یکم تصویر رو شارپ‌تر می‌کرد دیگه در این دوربین وجود نداره و همین قضیه باعث شده نویز تصاویر کمتر بشه. در مجموع ویدیوهای فوق العاده خوبی می‌تونید با S24 Ultra ثبت کنین.

پکیج دوربین حالا یه اتفاق خوب هم براش افتاده؛ ترکیب این نرم‌افزار با اپلیکیشن‌هایی مثل اینستاگرام و اسنپ چت باعث شده که دیگه اون پایین اومدن کیفیت تصاویر موقع پست یا استوری کردن رو نداشته باشیم. چیزی که معمولا در گوشی‌های اندرویدی دیده میشه و خیلی توی ذوق می‌زنه. به طور کلی بعد از بررسی اس 24 اولترا میشه گفت که پکیج دوربین حالا در مقایسه با نسل قبل قابل اعتمادتر شده.

 

سخت افزار و نرم افزار

نسخه‌ای که ما بررسی کردیم به تراشه اسنپدراگون 8 نسل 8 (Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3) مجهز شده که فوق العاده همه چیز رو روون و سریع اجرا میکنه. تقریبا میتونم بگم گوشی S24 Ultra سامسونگ سریع‌ترین گوشی اندرویدیه که تا حالا باهاش کار کردم. قبلا گوشی گیمینگ rog phone 8 pro رو هم آنباکس کردم تا بعدا بررسیش کنم؛ ولی این گوشی قطعا سریع ترین گوشی سامسونگی هستش، چون همه چیزش بهینه شده و به نسبت نسل قبل پیشرفت زیادی داشته.
رابط کاربری واقعا تمیز و خوب شده و سامسونگ برای این کار از همه رقباش مثل گوگل و اپل ایده گرفته، تا در نهایت بتونه بهترین تجربه‌ای که می‌تونین از کار کردن با یه گوشی سامسونگی داشته باشین رو براتون فراهم کنه. کنترل سنتر این گوشی واقعا زیبا شده و همه چیز سر جای خودشه و دسترسی آسون‌تری هم داره.

 

لاک اسکرین اس ۲۴ اولترا

لاک اسکرین فوق العاده جذاب این گوشی یه تقلید دیگه از اپل محسوب میشه؛ حالا شما در پرچمدار جدید سامسونگ always on display دارین که کل والپیپر رو بهتون نشون میده. در لاک اسکرین هم ویجت‌هایی که اپل در iOS 17 اضافه کرده بود رو الان با Android 14 به گوشی پرچمدار خودش آورده. در واقع سامسونگ از هر کسی هر چیز خوبی که داشته رو برداشته و تو این گوشی استفاده کرده.

 

سیستم خنک‌کننده

نسخه پایه این گوشی 256 گیگابایت حافظه داخلی با رم 12 گیگابایتی داره. سرعت حافظه‌اش فوق العاده بالاست و ذخیره سازی دیتاها در مقایسه با آیفون 15 پرو مکس سریع‌تر اتفاق میفته. با خرید اس 24 اولترا، با گوشی‌ای طرف میشین که واقعا سریعه و در بازی کردن خوب عمل میکنه؛ ولی نمیتونیم بگیم فوق العاده و بدون ایراده.

سیستم خنک‌کننده S24 Ultra

ویپر چمبر (Vapor Chamber) یا همون سیستم خنک کننده این گوشی، به گفته سامسونگ تا 90 درصد بزرگتر شده و واقعا در بازی کردن داغ نمیکنه. در نسل قبل یعنی S23 Ultra داغ شدن زیاد اتفاق می‌افتاد، ولی در این گوشی داغ شدن بدنه به اون صورت حس نمیشه. با این حال یه گرمای کمی تولید می‌کنه که به مرور پایداری پردازنده رو پایین میاره و در تست‌های مختلف نشون میده که تو عملکرد بلند مدت نمی‌تونه اونقدری که ازش انتظار میره بدرخشه.

بلوتوث به کار رفته تو این گوشی ورژن Bluetooth 5.3 بوده و از سیستم وای فای سه بانده Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e/7 استفاده می‌کنه.

 

پایداری سخت افزاری

انگار در بخش بازی سامسونگ هنوز به فرمول برنده نرسیده! بنابراین انتظار میره که در آپدیت‌های نرم افزاری پایداری سخت افزاری گوشی هم یه مقدار بهتر بشه؛ هرچند اینطور نیست که در حال حاضر افت عملکرد گوشی خیلی محسوس و مشخص باشه. بازی کردن با این گوشی اعجاب انگیزه، اما برای افت عملکرد به نظرم باید آپدیت‌های بعدی بیاد تا نرم‌افزار و سخت افزار در یک حد بهینه بشن. پس به عنوان جمع بندی بررسی عملکرد سخت افزاری میشه گفت:

  • تو بازی کردن با بالاترین گرافیک در هیچ گیمی مشکل خاصی وجود نداره.
  • تو کار کردن عادی با گوشی هم لگ و باگ خاصی نداریم و همه چه روونه.

سخت افزار اس 24 اولترا اعجاب انگیزه و میتونیم با افتخار لقب سریع ترین گوشی اندرویدی بازار رو بهش بدیم.

 

رابط کاربری و پشتیبانی نرم افزاری

سامسونگ از همه کمپانی‌های تولید کننده موبایل وام گرفته و در این رابط کاربری کلی آپشن های هوش مصنوعی قرار داده. اگه می‌خواین بیشتر در مورد این امکانات بدونین، قبلا یه ویدیو برای قابلیت های گلکسی Ai سامسونگ ساختیم که می‌تونین مطالعه‌ش کنین. لازم به ذکره که یه سری قابلیت مثل circle to search یا ادیت‌های دوربین، در گالریش هم قابل پیاده‌سازی هستن.

نکته‌ای که وجود داره اینه که قابلیت های AI این گوشی فقط تا سال 2025 یعنی آخر سال 2024 رایگانن. سامسونگ برای این گوشی در مراسم رونماییش روی قابلیت‌های هوش مصنوعی خیلی مانور داد، اما این طور که به نظر می‌رسه حالا قراره یه بار برای گوشی پول بدیم و یه بار دیگه سال بعد برای قابلیت‌های هوش مصنوعی یه هزینه اضافی پرداخت کنیم!

رابط کاربری و پشتیبانی نرم افزاری اس 24 اولترا

یکی دیگه از قابلیت‌های جالب اس ۲۴ اولترا اینه که میتونین باهاش والپیپر بسازین و با عوض کردن چند تا جمله بهش تم رنگی بدین. در این حالت خود AI تشخیص میده که از کجا عکس گرفتین و براساسش یه تم رنگی پیشنهاد میده.

 

بررسی اسپیکر

بریم سراغ بخش آخر یعنی بخش عملکرد اسپیکر و پخش موزیک. بررسی S24 اولترا نشون داده که بلندی و کیفیت صدای این گوشی خوبه و در حد خودش کار رو براتون درمیاره. ولی به نظرم آیفون ۱۵ پرو مکس اسپیکر بهتری داره و این یکی یه مقدار صداش تیزه؛ یعنی توی بیس یه مقدار جلوی آیفون کم میاره، ولی عملکردش در مجموع راضی کننده و قابل قبوله. این گوشی هم مثل خیلی از مدل‌های میان رده و پرچم دار جدید جک 3.5 میلی‌متری نداره و باید از هندزفری بلوتوثی استفاده کنین. آخرین مورد هم قلم S Pen این گوشیه. تقریبا 95 درصد مردم یادشون میره که این گوشی قلم داره! ولی اون 5 درصدی که از قلم استفاده میکنن واقعا بلدن چجوری باهاش کار کنن.

 

آیا گوشی S24 Ultra سامسونگ ارزش خرید دارد؟

قیمت S24 Ultra سامسونگ تو نسخه رم و حافظه 12/256 گیگ حدود 1300 دلاره و تو ایران قیمتش از مثبت 60 میلیون تومان شروع میشه! قاعدتا وقتی این بودجه رو داشته باشین، هر گوشی پرچمداری رو که بخواین میتونین بخرین. اما اگه دنبال بهترین پرچم‌دار اندرویدی هستین باید بدونین که خوب جایی اومدین. این گوشی ترکیبی از ابتکار همه شرکت های تولید کننده موبایله و به نظر میاد سامسونگ با تقلید و ایده‌ گرفتن از برندهای دیگه یه پرچم‌دار خفن برای خودش ساخته.
اگه دقت کنیم می‌بینیم که سامسونگ بدنه تیتانیومی، صفحه نمایش تخت، دوربین 5x، لاک اسکرین، انتخاب سوژه توی عکس و جابجا کردنش توی محیط های دیگه و AOD رو از آیفون ایده گرفته. علاوه بر این، همونطور که بالاتر تو بررسی اس ۲۴ اولترا گفتیم،‌ این گوشی قابلیت های AI و ادیت های عکس رو هم از گوگل الهام گرفته. از اون طرف، صفحه نمایش فوق العاده و پردازنده ایده خود سامسونگه که یه پکیج کامل بهمون میده.
در مجموع میشه گفت که این گوشی تقریبا کاملترین گوشی‌ایه که میتونین داشته باشین؛ البته فقط برای یه سال و بعدش باید برای استفاده مجدد از قابلیت های AI هزینه کنین. اگه میخواین یه گوشی اندرویدی خفن بخرین، احتمالا دیگه گزینه بهتری توی دنیای اندروید براتون وجود نداشته باشه!

توضیحات تکمیلی

رنگ

خاکستری, مشکی

نوع گوشی موبایل

سیستم عامل اندروید

دسته ‌بندی

پرچم‌دار

ابعاد

۸.۶×۷۹×۱۶۲.۳ میلی‌متر

وزن

۲۳۳ گرم

قابلیت‌های مقاومتی

مقاوم در برابر نفوذ آب

تعداد سیم کارت

دو عدد

نوع سیم کارت

سایز نانو (۸.۸ × ۱۲.۳ میلی‌متر)

فناوری صفحه‌ نمایش

Dynamic LTPO AMOLED ۲X

نرخ بروزرسانی تصویر

۱۲۰ هرتز

روشنایی صفحه نمایش

۲۶۰۰ نیت

اندازه

۶.۸ اینچ

نسبت صفحه‌ نمایش به بدنه

۸۹.۱۲

نسبت تصویر

۱۹.۵:۹

رزولوشن صفحه نمایش

۱۴۴۰×۳۱۲۰ پیکسل

تراکم پیکسلی

۵۰۵ پیکسل بر اینچ

پردازنده-تراشه

Qualcomm Snapdragon ۸ Gen ۳ Chipset

پردازنده‌

هشت هسته‌ای (یک هسته ۳.۳۹ گیگاهرتزی از نوع Cortex-X۴ – سه هسته ۳.۱ گیگاهرتزی از نوع Cortex-A۷۲۰ – دو هسته ۲.۹ گیگاهرتزی از نوع Cortex-A۷۲۰ – دو هسته ۲.۲ گیگاهرتزی از نوع Cortex-A۵۲۰)

فرکانس پردازنده‌ مرکزی

۳.۳۹ – ۲.۲ گیگاهرتز

پردازنده‌ گرافیکی

Adreno ۷۵۰ (۱ GHz)

حافظه داخلی

۲۵۶ گیگابایت

مقدار RAM

۱۲ گیگابایت

پشتیبانی از کارت حافظه

فاقد پشتیبانی از کارت حافظه

شبکه‌های مخابراتی

۲G

۳G

۴G

۵G

نسخه بلوتوث

۵.۳

مشخصات بلوتوث

پشتیبانی از تکنولوژی A۲DP و اتصال بهتر با سایز وسایل الکترونیکی / مجهز به تکنولوژی LE و مصرف بهینه باتری

تکنولوژی‌های مکان‌یابی (GPS)

GPS

GLONASS

GALILEO

BDS

مشخصات Wi-Fi

۸۰۲.۱۱ a, b, g, n, ac, ax, Wi-Fi ۶E; Wi-Fi Direct, Hotspot

رادیو

فاقد پشتیبانی

درگاه‌های ارتباطی

USB Type-C

شبکه‌های ارتباطی قابل پشتیبانی

QZSS

Wi-Fi

بلوتوث

تعداد دوربین‌های پشت گوشی

۴ ماژول دوربین

نوع لنز دوربین اصلی

عریض

رزولوشن دوربین اصلی

۲۰۰ مگاپیکسل

مشخصات دوربین اصلی

دریچه‌ی دیافراگم f/۱.۷، فاصله کانونی لنز ۲۴ میلی‌متر (Focal Length ۲۴ mm)، ثبت تصاویر با پیکسل‎هایی به سایز ۰.۶ میکرومتر (۰.۶µm Pixel Size)، سایز سنسور ۱/۱.۳ اینچ (Sensor Size ۱/۱.۳ Inch)، مجهز به فناوری فوکوس اتوماتیک از نوع PDAF و مجهز به لرزشگیر اپتیکال تصویر (Optical Image Stabilization) و Laser AF / قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama) قابلیت عکاسی HDR به‌صورت خودکار

نوع لنز دوربین دوم

تله فوتو

رزولوشن دوربین دوم

۵۰ مگاپیکسل

مشخصات دوربین دوم

حسگر دوم از نوع تله‌فوتو پریسکوپ (Periscope Telephoto) – دریچه‌ی دیافراگم f/۳.۴، فاصله کانونی لنز ۱۱۱ میلی‌متر (Focal Length ۱۱۱mm)، مجهز به فناوری فوکوس اتوماتیک از نوع PDAF و مجهز به لرزشگیر اپتیکال تصویر (Optical Image Stabilization) و همراه با زوم اپتیکال ۵ برابر (۵x optical zoom)

نوع لنز دوربین سوم

تله فوتو

رزولوشن دوربین سوم

۱۰ مگاپیکسل

مشخصات دوربین سوم

دریچه‌ی دیافراگم f/۲.۴، فاصله کانونی لنز ۶۷ میلی‌متر (Focal Length ۶۷mm)، ثبت تصاویر با پیکسل‎هایی به سایز ۱.۱۲ میکرومتر (۱.۱۲µm Pixel Size)، سایز سنسور ۱/۳.۵۲ اینچ (Sensor Size ۱/۳.۵۲ Inch)، مجهز به فناوری فوکوس اتوماتیک از نوع PDAF و مجهز به لرزشگیر اپتیکال تصویر (Optical Image Stabilization) و همراه با زوم اپتیکال ۳ برابر (۳x Optical Zoom)

نوع لنز دوربین چهارم

فوق عریض

رزولوشن دوربین چهارم

۱۲ مگاپیکسل

مشخصات دوربین چهارم

دریچه‌ی دیافراگم f/۲.۲، فاصله کانونی لنز ۱۳ میلی‌متر (Focal Length ۱۳mm)، ثبت تصاویر با پیکسل‎هایی به سایز ۱.۴ میکرومتر (۱.۴µm Pixel Size)، سایز سنسور ۱/۲.۵۵ اینچ (Sensor Size ۱/۲.۵۵ Inch)، مجهز به فناوری فوکوس اتوماتیک دوگانه از نوع PDAF و مجهز به فوق لرزشگیر ویدئو (Super Steady video) و زاویه دید ۱۲۰ درجه

فناوری فوکوس

PDAF

رزولوشن فیلمبرداری

۸K

سایر مشخصات فیلمبرداری

رزولوشن ۳۲۴۰ × ۷۶۸۰ و سرعت ۲۴/۳۰ فریم بر ثانیه (۸k@۲۴/۳۰FPS) / رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰ و سرعت ۳۰/۶۰/۱۲۰ فریم بر ثانیه (۴K@۳۰/۶۰/۱۲۰FPS) / رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ و سرعت ۳۰/۶۰/۲۴۰/۹۶۰ فریم بر ثانیه (۱۰۸۰p@۳۰/۶۰/۲۴۰/۹۶۰FPS) / stereo sound rec / HDR۱۰+

رزولوشن دوربین سلفی

۱۲ مگاپیکسل

مشخصات دوربین سلفی

حسگر از نوع عریض (Wide)، دریچه‌ی دیافراگم f/۲.۲، فاصله کانونی لنز ۲۶ میلی‌متر (Focal Length ۲۶ mm)، مجهز به فناوری فوکوس اتوماتیک از نوع PDAF / امکان فیلمبرداری با رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰ و سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه (۴K@۳۰/۶۰FPS) / رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه (۱۰۸۰p@۳۰FPS)

اسپیکر

استریو

خروجی صدا

USB Type-C

سیستم عامل

Android ۱۴

حس‌گرها

قطب‌نما (Compass)

شتاب‌سنج (Accelerometer)

مجاورت (Proximity)

فشارسنج (Barometer)

اثرانگشت زیر صفحه نمایش (FingerPrint, Under-Display)

ظرفیت باتری

۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت

نوع باتری

لیتیوم یونی

توان شارژ

۴۵ وات

قابلیت‌های شارژ

شارژ با سیم

شارژ بی سیم

شارژ معکوس

مشخصات باتری

پشتیانی از شارژ سریع بی‌سیم Qi/PMA با توان ۱۵ واتی / قابلیت شارژ بی‌سیم دستگاه‌های دیگر (Power Bank/Reverse Wireless Charging) با توان ۴.۵ وات

اقلام همراه

دفترچه‌ راهنما

کابل Type-C

دیدگاهها

درمورد این محصول دیدگاه درج کنید.

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S24 Ultra دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت - ویتنام
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S24 Ultra دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت - ویتنام
ترب کالا

موجود در انبار

- +
سوالات متداول

در زیر می‌توانید پاسخ سوالات خود را بیابید. در غیر این صورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالات شما پاسخ خواهیم داد. (جهت ویرایش این قسمت به پیکربندی پوسته > تب متفرقه > سوالات متداول مراجعه نمایید.)